شستوشوی روزانه پوست: جهت تمیز کردن زخم، به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه محل زخم را با محلول آب نمک رقیق شستشو دهید و محلولهای دیگری مانند سرکه رقیق شده نیز میتوان استفاده نمود.
تا این بخش از مقاله، با مثالهایی واقعی از اثر پروانهای در تاریخ آشنا شدیم. متوجه شدیم که جزئیات و تصمیمهای شخصی و کوچک ما نیز میتوانند تاثیرات بزرگ و شگفتانگیزی در جهان داشته باشند.
نوزادانی که به نوع شدید بیماری پروانه ای جانکشنال مبتلا گردیدهاند، به علت وجود تاولهای وسیع، دچار عفونت و از دست دادن مایعات بدن میگردند.
سندرم کیندلر: نوع نادری از بیماری پروانهای است و باعث درگیری تمامی لایه های پوستی و شکنندگی بسیارشدید پوست میشود.
اطفال با شکل جدی از بیماری پروانه ای اتصالی در معرض خطر بالای ابتلا به عفونت و از دست دادن مایعات بدن از طریق تاول های گسترده قرار دارند.
بعضی وقتها صدمه به طوری جدی میباشد که حرکت کودک و استقلال او تحت تاثیر قرار میگیرد. از سایر نشانههای بیماری میتوان به موارد پایینی اشاره نمود:
دل درد در هر زمان از شبانه روز میتواند رخ دهد . اما اکثر پس از غروب یا صبح اول وقت این اتفاق می افتد که والدین هیچ انرژی ندارند. دل درد های کودکانه معمولا پس از هفته دوم آغاز میشوند، در دوماهگی به اوج خود می رسند و پس از سه ماهگی رو به کاهش می گذارند و در چهار ماهگی محو میشوند.
مدیریت فردی + معرفی راهحلهای اساسی و استراتژیک برای مدیریت
استفاده از محصولات درمان کننده در پانسمان: میتوان از برخی از روغنها و کرمهای مرطوب کننده در باندهای نچسب استفاده نمود و به آرامی پانسمان را روی زخم قرار داد.
تغذیه بیش از حد، نوشانیدن آب میوه غلیظ به کودک، article آلرژی های غذایی و استرس (بله! حتی استرس و وضع روحی اطرافیان ) می تواند در کودک موجب دل درد شود
نوجوانان و بزرگسالان با انواع خاصی از بیماری پروانه ای در معرض خطر بالای توسعه نوعی سرطان پوست شناخته شده به نام سرطان سلولی فلسی قرار دارند.
بیماری پروانه ای جزو بیماریهای نادر در دنیا میباشد که پوست و مخاط بدن فرد را درگیر مینماید.
حتما به متخصص دیگری نیز مراجعه کنید تا بررسی های دقیق تر و آزمایشات لازم را انجام دهند.
توجه کنید که هر گریه ای، نشانه ی دل درد نوزاد نیست. برای اینکه دکتر تشخیص دل درد بدهد، باید ابتدا مطمئن شود که سلامت نوزاد در وضعیت مناسبی است و بیماری دیگری ، کودک شما را آزار نمی دهد . بیماری هایی که باید وجودشان نفی شوند: مانند گوش درد کودکان، باد فتخ درنوزادان، بیماری هایی که موجب مسدود شدن روده میشوند، عفونت های ادراری و غیره.
Comments on “Rumored Buzz on بیماری پروانه ای وزارت بهداشت”